Pio-inval vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede invallers. Heeft u interesse hierin, kijk dan eens op http://www.piopersoneel.nl/pio/. Zij bemiddelen voor ons in het vinden van een geschikte invaller.

De PiO-invalpool is een gemeenschappelijke invalpool van 46 schoolbesturen en c.a. 375 scholen in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland (’t Gooi) en Zuid-Holland (Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en ’t Groene Hart). In totaal zitten er ongeveer 81.000 leerlingen op de bij ons aangesloten scholen. Daarmee zijn we de grootste invalpool van Nederland.

Dagelijks bemiddelen we honderden leerkrachten in het primair onderwijs op vervangingsvragen bij de aangesloten scholen.

Bij de PiO-invalpool werk je op tijdelijk basis. Dus met een overeenkomst voor de duur van de vervanging bij de school waar je invalt.

Het is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan, maar ook heel prettig voor meer ervaren leerkrachten die graag invallen of beperkt beschikbaar zijn. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. We registreren jouw voorkeuren en houden daar zo veel als mogelijk rekening mee bij het matchen.

Onze ‘matchers’ bemiddelen je op kort- en langdurige vervangingen. Kortdurende vervanging betreft bijvoorbeeld voor enkele dagen vervanging bij ziekte en/of studiedagen. Langdurende vervanging betreft o.a. zwangerschapsverlof.